Ugly love: despre faţa urâtă a iubirii

ugly love. despre fata urata a iubirii

Autor: Colleen Hoover

Titlu original: Ugly Love

Recenzie:

„Ugly Love”, varianta în română, evident, a fost prima mea întâlnire cu Colleen Hoover și trebuie să recunosc că am avut așteptări mari. Povestea e una de dragoste, ușoară, pe stilul Young Adult, pe alocuri explicită, iar pentru mine se încadrează în categoria lecturi de relaxare. E ceea ce numesc eu o pauză între thrillere :).

Ni se prezintă parcursul relației lui Tate cu Miles din momentul în care se cunosc și intră într-o conjunctură de genul „friends with benefits”, până în punctul în care nimic nu mai e ceea ce își dorește fiecare. Încă de la început, Miles îi pune lui Tate două condiții cruciale: să nu îl întrebe despre trecut și să nu se aștepte la un viitor împreună. Iar Tate, ocupată oricum cu un masterat și cu slujba sa ca asistentă medicală, acceptă. Însă nu știe că, în urmă cu șase ani, Miles a iubit-o pe Rachel, iar tragedia care a urmat le-a schimbat viețile complet amândurora.

Poveștile de dragoste nu m-au dat pe spate, dar au fost elemente dramatice care m-au impresionat. Ca stil a avut ceva cu adevărat original, și anume capitolele care au spus povestea lui Miles cu Rachel au fost scrise în versuri cu rimă albă, ceea ce a subliniat cât de frumoasă și de pură a fost relația lor și cât de dură a fost revenirea la realitatea cruntă de după tragedie.

Per total, Colleen Hoover mi-a oferit o lectură plăcută, relaxantă, uneori încărcată de emoție, iar eu nu pot decât să recomand această carte.

Nota mea pe Goodreads:

⭐⭐⭐⭐

Dacă v-a plăcut recenzia mea, puteţi achiziţiona cartea din magazinele online Bookzone, Cartepedia, Cărtureşti, Librex & Libris.

Despre autor:

Colleen Hoover şi-a făcut debutul în anul 2012, iar de atunci a scris deja 22 de romane şi nuvele. Majoritatea cărţilor ei se încadrează în categoria Young Adult, însă are şi un thriller psihologic, „Verity”, pe care îmi doresc să îl citesc, fiind apărut cu acelaşi titlu în limba română. Celelalte cărţi traduse, la momentul actual, sunt: „Slam. Din dragoste pentru Layken” („Slammed”), „Hopeless. Fără speranţă” („Hopeless”), „Speranţa pierdută” („Losing Hope”), „Confess”, „Totul se termină cu noi” („It Ends With Us”), „Dintotdeauna Tu” („Regretting You”), „Heart Bones. Despre agonia unor inimi frânte” („Heart Bones”).

Dacă doriţi să achiziţionaţi cărţile lui Colleen Hoover, vă recomand următoarele magazine online: BookzoneCartepediaCărtureştiLibrex & Libris.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: