Acordă-i o şansă dragostei

acorda-i o sansa dragostei

Autor: Victoria Leigh

Titlu original: Take a Chance on Love

SPOILER ALERT! 

Rezumat:

Amanda Lawrence are 30 de ani şi locuieşte singură într-un apartament din Bay Area, California. Ea are o afacere de vânzare de dulciuri, numită ”Mandy’s Candies”, pe care doreşte să o extindă. Astfel, când apare ocazia să fuzioneze cu o companie mare, ”Classic Foods”, reprezentată de Anthony Parks, ea acceptă, deşi avocatul ei, Blayne Martin, o sfătuieşte contrarul. Însă Amanda are încredere în Anthony, cu care se şi logodeşte. Odată semnat contractul, Anthony o înlătură pe Amanda din administraţie.

Bartholomew ”Barley” Fuller, poreclit şi ”Biff”, are 34 de ani şi e un vestit jurnalist de călătorie. De un an şi ceva, el trăieşte în Tahoe, California, unde lucrează ca barman la hotelul vărului său, Will Jackson. Barley o vede pe Amanda într-un cazino şi observă că îşi abandonează câştigul de patru mii cinci sute de dolari. El încearcă să o cunoască şi află că a fost părăsită de logodnicul ei. Amanda îi lasă banii şi pleacă.

După o lună, Barley îşi face apariţia în biroul lui Blaine, unde avocatul şi Amanda caută o soluţie pentru recuperarea afacerii ei, având doar două săptămâni până la termenul la care ”Classic Foods” trebuie să plătească suma datorată pentru ”Mandy’s Candies”, încheind astfel tranzacţia. Barley, care se îndrăgostise de Amanda de la prima vedere, vine cu un plan prin care să îl facă pe Anthony să renunţe la fuziune. Fiind singura ei şansă, Amanda decide să îl asculte. Barley merge cu Amanda la ea acasă şi îi dovedeşte atât că o iubeşte, cât şi că o va ajuta, iar Amanda se îndrăgosteşte şi ea de el. Când Barley îi spune numele său adevărat, Amanda îl recunoaşte dintr-o revistă de călătorii la care e abonată.

Barley îl contactează pe vechiul său prieten, Wyatt Conner, proprietarul lanţului internaţional de hoteluri ”Paradise”, şi îl roagă să îi ofere lui Anthony un contract de colaborare. Apoi îi spune Amandei că Wyatt e doar un amic care are contact cu hotelurile şi că ea va trebui să fie cea care să îi spună lui Anthony că hotelurile ”Paradise” au afaceri în lumea interlopă. Barley se foloseşte de banii câştigaţi de Amanda în Tahoe pentru a-l angaja pe Fred, un detectiv particular, să îl urmărească pe Anthony.

Wyatt, care se află în Singapore la sediul hotelurilor ”Paradise”, îl contactează pe Anthony şi îi spune că doreşte să deschidă câteva magazine ”Mandy’s Candies” în hotelurile sale din lume. Mai mult, îi oferă o garanţie de zece mii de dolari până la încheierea contractului, ca parte a unui pachet de stimulente. Anthony acceptă. Wyatt ajunge în San Francisco pentru a-l întâlni pe Anthony, iar Barley şi Amanda îl vizitează la hotelul unde e cazat pentru a afla cum a decurs planul până atunci. În aşteptarea deznodământului întâlnirii dintre Wyatt şi Anthony, Barley o duce pe Amanda în Tahoe, la schi, dar acolo ea se accidentează şi ajunge cu un picior în ghips. Cu toate acestea, Amanda insistă să îşi joace rolul.

Cu o zi înainte de termenul plăţii pentru ”Mandy’s Candies”, Wyatt şi Anthony semnează acordul de parteneriat şi stabilesc o altă întâlnire în aceeaşi zi pentru a discuta mai multe detalii. Anthony merge direct la bancă pentru a încasa cecul primit de la Wyatt, lucru pe care Barley îl află de la Fred. Când Anthony se întoarce la hotelul unde are întâlnirea cu Wyatt, Amanda aşteaptă în hol, în timp ce Barley se află la bar. La momentul potrivit, Amanda îl împiedică pe Anthony cu una din cârjele ei, răsturnându-l şi pe Wyatt din greşeală. Anthony vede că Amanda şi Wyatt se cunosc, apoi rămâne să discute cu ea. Amanda îi spune că a primit şi ea aceeaşi ofertă în trecut, dar a refuzat-o deoarece hotelurile ”Paradise” sunt implicate în afaceri cu droguri. Anthony se sperie şi renunţă la ”Mandy’s Candies”.

Wyatt îi spune Amandei cine e cu adevărat şi îi face propunerea să îşi deschidă magazine ”Mandy’s Candies” în hotelurile sale, dar ea refuză momentan. Acceptă însă cererea în căsătorie a lui Barley.

Articole similare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: