Mad About You

mad about you

Autor: Sinéad Moriarty

SPOILER ALERT! Dacă nu aţi citit cartea şi vreţi să o achiziţionaţi, o puteţi face din magazinul online Cărtureşti.

Rezumat:

Emma şi James Hamilton, împreună cu cei doi copii ai lor, se mută din Dublin, Irlanda, în Londra, Anglia, din cauza noului post ca antrenor la echipa de rugby London Irish obţinut de James. Emma încearcă să se acomodeze şi, cu ajutorul surorii ei, Barbara, alintată Babs, obţine postul de stilist în emisiunea de televiziune prezentată de Babs. Apoi, la recomandarea lui Poppy, noua lor vecină, Emma o angajează ca bonă pe Claire, o tânără timidă venită tot din Irlanda împreună cu mama ei, pentru a începe o viaţă nouă.

Viaţa lor devine agitată când Emma începe să primească colete care conţin jucării erotice şi mesaje în care este sfătuită să se întoarcă în Irlanda, iar James primeşte mesaje erotice pe telefon. Iniţial, amândoi cred că e o glumă făcută de jucătorii de rugby, însă mesajele nu încetează, iar Emma îşi acuză soţul de infidelitate, chiar dacă James susţine că e nevinovat. Probleme în căsnicie au şi Lucy cu Donal, prietenii lor din Irlanda, deoarece Lucy îşi deschide o afacere care necesită să se stabilească în Londra câteva zile pe săptămână, fiind nevoită să-şi neglijeze soţul şi băieţelul de numai doi ani, Serge. Relaţia lor nu rezistă şi ajung să se despartă. Babs intră şi ea în încurcătură, rămânând însărcinată cu Gary, producătorul emisiunii ei, de care e convinsă că o iubeşte. Acesta, însurat şi cu copii, nu vrea să îşi asume responsabilitatea şi, drept urmare, Babs avortează, hotărâtă să nu renunţe la carieră.

Claire şi mama ei Maggie, care lucrează ca menajeră la Poppy, par a avea o relaţie tensionată. Când Maggie trece într-o seară să o verifice pe fiica ei, o întreabă pe Emma detalii despre orarul lui James, însă ea îi spune că soţul ei nu prea stă pe acasă. Claire îi povesteşte la Emma că are un nou iubit şi că nu vrea ca mama ei să afle. Emma începe să bănuiască orice femeie care intră în contact cu James. Babs o bănuieşte pe Poppy, care e mamă singură a doi copii, însă aceasta le povesteşte vecinelor ei că a găsit bărbatul bogat de care să îşi lege viaţa. Sfătuită de Babs şi Lucy, Emma îi face o vizită surpriză lui James la servici, şi o atacă pe femeia care tocmai îl îmbrăţişează, ca apoi să afle că respectiva tocmai s-a căsătorit cu o altă angajată de la club. Gestul ei însă îi poate afecta cariera lui James. O altă lovitură pentru Emma este faptul că Yuri, băieţelul lor de patru ani adoptat din Rusia, şi Lara, fetiţa lor de trei ani, îi mărturisesc mamei lor că o preferă pe Claire. Totul culminează cu un mesaj pe telefon în care presupusa amantă a lui James îi spune să caute într-un sertar din noptiera lui, unde găseşte o pereche de chiloţi roşii de damă. Emma îi ia pe copii şi se mută în apartamentul lui Babs, părăsindu-l pe James.

Susţinut de Henry, fratele său avocat care a mai întâlnit astfel de cazuri de hărţuire, dar şi de părinţii lui Emma, James o convinge pe soţia sa să se întâlnească la casa lor. Când ajunge acolo, Emma o găseşte pe Claire îmbrăcată doar în lenjerie, într-o atmosferă romantică, aşteptându-l pe James. Văzând că toate lucrurile i-au dispărut, Emma o atacă pe Claire, iar când ajunge James trebuie să le despartă. Emma îşi dă seama din şocul lui că nu bănuia nimic despre Claire şi împreună o dau afară, după care o sună pe Maggie. Aceasta le povesteşte că adevăratul motiv pentru care au plecat din Irlanda e că fiica ei s-a îndrăgostit de un profesor pe care l-a hărţuit, dar le promite că va părăsi oraşul împreună cu Claire, pe care o va duce la psihiatru.

Emma şi James îi iau pe copii şi se mută înapoi în casa lor, determinaţi să aibă o relaţie mai bună, bazată pe încredere. În acelaşi timp, Babs îşi redresează cariera, obţinând apariţia într-o emisiune de televiziune care presupune aventuri în junglă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: