Ugly love: despre faţa urâtă a iubirii

ugly love: despre fata urata a iubirii

Autor: Colleen Hoover

Titlu original: Ugly Love

Rezumat:

Elizabeth Tate Collins are 23 de ani şi se mută din San Diego la San Francisco, Statele Unite, în apartamentul fratelui ei, Corbin, care are 25 de ani şi e pilot. De cum intră pentru prima dată în clădirea ai cărei locatari sunt angajaţi ai aviaţiei, Tate se împrieteneşte cu Samuel, zis Cap, liftierul octogenar. Apoi, în lift, îl cunoaşte pe Dillon, un pilot căsătorit, care flirtează cu ea. Iar când ajunge la uşa apartamentului, îl descoperă pe vecinul de vizavi, Miles Mikel Archer, care e foarte beat. La sfatul lui Corbin, care e la serviciu, îl trage pe Miles în apartament. Miles o confundă pe Tate cu Rachel, o femeie pe care, evident, o iubeşte. În ziua următoare, Tate şi Miles fac cunoştinţă cum se cuvine.

Tate începe un masterat pentru asistenţi medicali şi lucrează ca asistentă la spitalul de urgenţă. Miles îi oferă propriul apartament ca să poată învăţa în linişte atunci când el, Dillon şi Ian, prietenul din copilărie al lui Miles, ocupă apartamentul lui Corbin pentru a vedea un meci de fotbal. Cu toţii sunt piloţi, colegi la aceeaşi companie aeriană. De Ziua Recunoştinţei, Corbin îl invită pe Miles să meargă cu el şi cu Tate la părinţii lor, ocazie cu care Miles şi Tate se apropie unul de altul. Totodată, Tate află că Miles nu a mai avut nicio iubită în ultimii şase ani, motiv pentru care Corbin îl credea gay. Miles insistă că nu poate iubi pe nimeni, dar îi propune lui Tate o relaţie fizică, având doar două reguli: să nu îl întrebe despre trecut şi să nu se aştepte la un viitor împreună. Tate acceptă, însă se îndrăgosteşte de el de la început. Ştiind cât de protector este Corbin cu sora lui, Tate şi Miles îşi ţin relaţia secretă. Singurul confident al lui Tate e Cap. Când îl însoţeşte pe Miles să îşi cumpere draperii şi covoare pentru apartament, Tate observă un om fără adăpost, iar Miles îi cumpără acestuia o pătură, lucru care o face să îl iubească mai mult. Miles ajunge căpitan, la doar 24 ani, iar Corbin, Ian şi Tate îl sărbătoresc. Miles şi Tate îşi continuă relaţia secretă, dar apar certuri între ei. Tate nu înţelege de ce el nu se poate ataşa de ea, dar în acelaşi timp e gelos când se apropie de ea alţi bărbaţi. Corbin află de relaţia dintre Tate şi Miles, şi ajunge să o accepte. Însă, când Miles rosteşte numele lui Rachel, în loc de al lui Tate, cei doi se despart. La scurt timp, Tate îşi găseşte o locuinţă şi se mută din apartamentul lui Corbin. Corbin îl pocneşte pe Miles pentru că a făcut-o pe Tate să sufere. Ian, care îi ştie trecutul lui Miles, îl sfătuieşte să nu renunţe la Tate.

În urmă cu şase ani, în ultimul an de liceu, Miles o întâlneşte pe Rachel, noua lui colegă, mutată recent din Phoenix, şi se îndrăgostesc unul de celălalt de la prima vedere. Apoi descoperă că Lisa, mama lui Rachel, e iubita tatălui lui Miles şi se mutase în San Francisco pentru a fi cu el. Mama lui Miles murise în urmă cu un an. Lisa şi Rachel se mută în casa lui Miles şi a tatălui său. Când Rachel rămâne însărcinată, Miles găseşte soluţii pentru a putea rămâne împreună în timp ce îşi continuă studiile. Într-o zi, Lisa şi tatăl lui Miles îi anunţă că s-au căsătorit, iar Miles şi Rachel le dezvăluie relaţia lor şi faptul că vor avea un copil. Cu timpul, părinţii lor sunt nevoiţi să accepte. După absolvire, Rachel naşte un băieţel, iar Miles îl numeşte Clayton, după numele profesorului de la prima lor oră împreună. Însă, la plecarea din spital, Miles face un accident, iar maşina lor cade de pe un pod în apă. El încearcă să îi salveze pe amândoi, dar reuşeşte să o scoată din maşină doar pe Rachel. Clayton se îneacă, iar Rachel nu poate să îl ierte pe Miles şi îl părăseşte. Ea şi Lisa se întorc în Phoenix, punând astfel capăt şi căsniciei Lisei cu tatăl lui Miles.

În prezent, Miles merge în Phoenix la casa lui Rachel, care acum locuieşte cu soţul ei, Brad. Rachel i-o arată pe fetiţa ei, Claire, şi îl încurajează să îşi continue viaţa. Miles revine acasă la Tate şi îi mărturiseşte că o iubeşte, apoi îi spune despre trecutul său. Ei se căsătoresc şi, după doi ani, au o fetiţă pe care o numesc Sam, după numele real al lui Cap, care îl ştie pe Miles de când era mic. Miles descoperă uşurat că poate să o iubească pe Sam la fel de mult cum l-a iubit pe Clayton.

Articole similare

Un răspuns la „Ugly love: despre faţa urâtă a iubirii”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: