Moartea doamnei Westaway

moartea doamnei westaway

Autor: Ruth Ware

Titlu original: The Death of Mrs. Westaway

Recenzie:

Mi-a plăcut foarte mult stilul lui Ruth Ware încă de la prima carte citită, care pentru mine a fost „Femeia din cabina 10”. În fiecare dintre romanele ei am descoperit un subiect diferit, interesant, captivant, cu o poveste care e dezvăluită cititorului puțin câte puțin.

„Moartea doamnei Westaway” urmărește viața lui Hal Westaway, o tânără cititoare de cărți de tarot care, crezând că poate obține o moștenire dintr-o eroare de nume, e atrasă într-un vârtej de întâmplări care îi pun viața în pericol. Mai mult, secretul pe care trebuie să îl descopere îi poate redefini întreaga existență.

Cartea e plină de simbolism, provenind atât din citirea cărților de tarot, cât și din folclorul britanic. Pe mine m-a ținut cu sufletul la gură, chiar dacă, undeva pe parcurs, am intuit o parte din răsturnările de situație care au urmat și chiar deznodământului. Totuși, nu pot să nu îi dau numărul maxim de steluțe pentru povestea bine conturată și pentru starea pe care mi-a creat-o. O recomand cu drag!

Nota mea pe Goodreads:

⭐⭐⭐⭐⭐

Dacă v-a plăcut recenzia mea, puteţi achiziţiona cartea de pe site-ul editurii Trei sau din magazinele online Bookzone, Cartepedia, Cărtureşti & Libris.

Despre autor:

Ruth Ware, pe numele real Ruth Warburton, este o autoare britanică de thrillere psihologice. M-au încântat toate celelalte trei romane pe care le-am citit de la ea, „Într-o pădure întunecată”, „Femeia din cabina 10” şi „Jocul minciunii”, iar pe lista scurtă de lecturi viitoare se află „Unul câte unul” („One by one”) şi Uşa ferecată („The Turn of the Key”). Mai puţin cunoscute sunt cărţile publicate sub numele Ruth Warburton, de young adult fantasy.

Dacă doriţi să achiziţionaţi cărţile lui Ruth Ware, vă recomand următoarele edituri şi magazine online: BookzoneCartepediaCărtureştiLibrex, Libris & Trei.

Articole similare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: